Diensten

 • CrossFit:
  Dit is een les van een uur waarbij we beginnen met een warming up om je voor te bereiden op het onderdeel kracht en voor de Workout of the day (WOD).  De Workout of the day verschilt elke dag zodat je niet steeds hetzelfde doet.
 • Crossfit Kids:
  CrossFit Kids is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. De focus ligt op goed bewegen tijdens de kindertijd en de pubertijd. Op een leuke, speelse en soms competitieve manier maken we kinderen sneller, sterker, fitter en vaardiger zodat hun zelfvertrouwen wordt vergroot. Veiligheid, fun en samenwerken staan hierbij centraal. Plezier staat bij iedere training voorop en spelenderwijs ontwikkelen de kinderen een stevige basis voor een gezond, fit en actief leven. Voor de kids hebben wij een speciaal abonnement.
 • Buddy WOD:
  Een Workout of the Day, maar dan samen sporten met je buddy. Samen sporten is bewezen effectiever. Je gaat vaak nét even iets harder dan tijdens een individuele WOD, je helpt elkaar door een workout heen en blijft een grens opzoeken. Hierdoor zijn Buddy WOD’s een leuke afwisseling naast de reguliere lessen en staan ze altijd garant voor een uurtje zweten en gezelligheid. De Buddy WOD’s staan iedere week op zondag op het lesrooster. Kom samen met je partner, vriend of vriendin lekker sporten. Heb je geen vaste buddy? Geen probleem! Tijdens de les is er altijd wel iemand met wie je de WOD kunt doen.
 • Open Gym: 
  Bij de open gym is de keuze helemaal vrij wat je wil doen en waar je aan wil werken. Dit is een les waarbij je zelfstandig te werk gaat. Zo kun je bijvoorbeeld een workout inhalen, werken aan oefeningen waar je beter in wil worden of als je zelf een programmering hebt.
 • Hyrox: Hyrox is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald. Dit vindt plaats in grote overdekte locaties waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.
 • Personal training: Wil je graag personal training krijgen vanuit CrossFit Eelde? Per les kost het 60 euro en als je 10 lessen boekt betaal je 500 euro. Voor meer mogelijkheden, neem contact met mij op. Personal training op afstand is ook mogelijk.